International virksomhed
med danske rødder

Nopa Nordic blev etableret i 1964 af Niels Thostrup. Virksomheden er siden vokset til at være Nordens største private label-producent med speciale i miljømærkede vaske-, pleje- og rengøringsprodukter, og Nopa Nordic er stadig i familiens eje. Mere end 70% af produkterne eksporteres.

Læs mere

Historie

Pålidelig produktion siden 1964

Nopa Nordic blev etableret i 1964 af Niels Thostrup. Virksomheden er i dag vokset til Nordens største private label-producent med speciale i miljømærkede vaske, pleje og rengøringsprodukter. Nopa Nordic er stadig i familiens eje

Miljøpioner
Allerede i 1993 lancerede Nopa Nordic sit første miljømærkede produkt, og vi var dermed blandt pionererne inden for udvikling og produktion af miljømærkede produkter. I 1996 udfasede vi brugen af optisk hvidt og har ikke haft det inden for dørene siden. Vores tidlige arbejde med miljømærkede produkter har givet os et forspring, så vi i dag er førende på området.

Strategisk fokus på udvikling og teknologi
Nopa Nordic har gennem årene investeret i udvikling og innovativ teknologi, og vores to fabrikker er i dag fuldautomatiske. Fabrikkernes teknologiske forspring holder vores omkostninger nede, og er med til at sikre konkurrencedygtighed.

Solid virksomhed med A-rating
Nopa Nordic er fortsat i familien Thostrups eje, men har gennem en årrække haft en ansat ledelse. At vi er familieejet sikrer fokus på langsigtet udvikling, fortsat kontinuitet og stabilitet for virksomheden. Soliditeten er sund, og vi har en høj kreditrating.

Smidig og stabil leverandør
Vi råder over tilstrækkelig kapacitet til at kunne vokse sammen med vores kunder. Nopa Nordic er samtidig en solid virksomhed med et kapitalberedskab, så vi kan investere i yderligere kapacitet, når det bliver nødvendigt. Vi er en både stabil og smidig leverandør.

Fokus på miljø og konkurrenceevne
Nopa Nordic har strategisk fokus på at blive endnu bedre til at producere bæredygtige, men samtidig konkurrencedygtige produkter, der kan skabe indtjening og udvikling for os selv og vores kunder.

Alt hvad du har brug for at vide om Nopa Nordic

Download de vigtigste fakta om Nopa Nordic

Virksomhedsresumé

Læs mere om Allison
og Nopa Nordic-familien

Havrevænget 13
DK-9500 Hobro
Find os her

Tlf.: +45 89 122 122
mail@nopanordic.com

Kontakt os

Nopa Nordic   Allison are members of the Nopa Nordic family »