International virksomhed
med danske rødder

Nopa Nordic blev etableret i 1964 af Niels Thostrup. Virksomheden er siden vokset til at være Nordens største private label-producent med speciale i miljømærkede vaske-, pleje- og rengøringsprodukter, og Nopa Nordic er stadig i familiens eje. Mere end 70% af produkterne eksporteres.

Læs mere

Bæredygtighed

Bæredygtig produktion

Nopa Nordic har konstant fokus på at gøre produktionen så bæredygtig som mulig. Alt elektricitet er CO2-neutralt, vi udleder ikke urenset spildevand, og så har vi ikke anvendt optisk hvidt i vores pulverproduktion siden 1996.

Intet optisk hvidt
En af de første konsekvenser af Nopa Nordics fokus på miljøet var, at vi afskaffede optisk hvidt i vores pulverproduktion helt tilbage i 1996. Optisk hvidt er svært nedbrydeligt i naturen og kan fremkalde allergiske reaktioner, og derfor bruger vi det ikke længere.

Vedvarende energi og intet spildevand
Vi har omlagt vores elforbrug til CO2-neutrale, vedvarende energikilder, og vi arbejder løbende på at reducere udledningen af spildevand. Vi har vores eget lukkede kloaksystem, som hindrer, at der kommer urenset spildevand ud i naturen.

ISO 14001 certificeret
Alle Nopa Nordics fabrikker er ISO 14001-certificerede. ISO 14001 stiller krav til miljøledelsen af produktionen, og det betyder blandt andet, at 64% af vores affald blev genanvendt i 2014.

RSPO
Nopa Nordic A/S er medlem af Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO), som arbejder for at fremme ansvarligt produceret palmeolie. Med sit medlemskab af RSPO støtter Nopa Nordic det globale arbejde for bæredygtig palmeolie. Læs mere om RSPO på www.rspo.org 


Bæredygtig produktion:

  • Elektriciteten i vores produktion er CO2-neutral
  • Vi har et lukket kloaksystem, så der ikke kommer spildevand ud i naturen
  • 64% af vores affald blev genbrugt i 2014.
  • Vi har ikke brugt optisk hvidt siden 1996
  • Vi er ISO 14001 certificeret for vores miljøledelse

Alt hvad du har brug for at vide om Nopa Nordic

Download de vigtigste fakta om Nopa Nordic

Virksomhedsresumé

Læs mere om Allison
og Nopa Nordic-familien

Havrevænget 13
DK-9500 Hobro
Find os her

Tlf.: +45 89 122 122
mail@nopanordic.com

Kontakt os

Nopa Nordic   Allison are members of the Nopa Nordic family »